40 Év Feletti Félhosszú Frizurák

Családi Felfújható Medence 229 X 229 X 66 Cm

  1. Artisanat
  2. Storm

990 Ft 17. 990 Ft (14. 165 Ft + ÁFA) 14% Leírás és Paraméterek Hűsölj egy jót egy igazán elegáns megjelenésű, és kényelmes medencében, amibe akár az egész család bele fér. A kényelmet pohártartók, és a felfújható ülések biztosítják. Kapacitás: 990 l Ajánlott életkor: +3 év Kiegészítők a csomagban: Két pohártartó és négy felfújható ülés Javító készlet, ha bármikor megsérülne a medence Vélemények Lehel György | Ellenőrzött vásárlói vélemény Tökéletes ebben a melegben. Mórocz Ilona A termék hamar megérkezett. Meg vagyunk elégedve. Mi tavaly ugyan ilyet vettünk. Nekünk nagyon bevált. Kiszállításban a partnereink Törekszünk arra, hogy a weboldalon megtalálható információk, ponotosak, és hitelesek legyenek, azonban előfordulhat, hogy, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek, lehetnek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak olyan tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. Egyes leírások, vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Artisanat

  1. Személy és vagyonőr nógrád megye
  2. Szekeres adrienn kicsi szív letöltés
  3. A Budaörsi Latinovits Színház májusi és júniusi műsora – Budaörsi Infó
  4. Dr stefanovits ágnes pécs vélemények
  5. Családi felfújható medence 229 x 229 x 66 cm - eMAG.hu
  6. Mikor kell bevenni az omega 3 video
  7. PLTS - Ipari Mérnöki Iroda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.PLTS
  8. Családi felfújható medence 229 x 229 x 66 cm en
  9. Eladó ház Józsa (Debrecen), Debrecen józsai eladó házak, házrészek az Ingatlantájolón
  10. Az agyi erek tisztítása sóval
  11. Négy esküvő és egy temetése sorozat online ecouter

Szállítási díjra vonatkozó információ a láblécen található:. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át. Utánvétes házhoz szállítás 40. 000. -Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítási opciók közül választani. A házhoz szállítás díja a csomagok súlya, mérete és darabszáma alapján változik! Szállítási díjra vonatkozó információ a láblécen található: Utánvétes PostaPontra szállítás 40. -Ft rendelési érték felett kérjük az előreutalással fizetett szállítás opciók közül választani. A csomag, az érkezéséről kapott értesítés után 5 munkanapig vehető át..

A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig, vagy legkésőbb a kiírt határidőig érvényesek. Minden esetben a mindenkor hatályos ÁSZF-ben meghatározottak szerint járunk el. Felhívjuk figyelmed, hogy partner oldalainkon, a termékeink ára eltérő lehet az itt látottakhoz képest. A partneroldalak árképzését több minden befolyásolja, ezért az ilyen weboldalakon, általában magasabb áron tudjuk értékesíteni termékeinket. Javaslatunk: Az feltüntetett árak, előzetes értesítés nélkül bármikor megváltozhatnak, így javasoljuk, hogy amennyiben szeretnéd a kiszemelt terméket a legjobb áron megvásárolni, akkor add le rendelésed most.

______________________________________________________________________________________________________________________ A termék ismertetője: Bontatlan új termék, original gyári csomagolásban, 14 napos visszavásárlási vagy cseregaranciával. INTEX 56475NP Swim Center családi kerti medence, hogy mindenki jól érezze magát a nyári hőségben! - 4 db háttámlával ellátott ülés található benne, hogy ne csak játszani, de relaxálni is lehessen - A 2 db pohártartó gondoskodik arról, hogy ne kelljen kiszállnod, ha megszomjaztál - 3 éven felülieknek ajánljuk - A medence mérete 229 x 229 x 66 cm - 882 liter víz befogadására alkalmas - A javasolt feltöltési szint 36 cm. - A 66 cm-es magasság a háttámla tetejéig mért, a medence falmagassága kb. 45 cm - 4 db külön felfújható ülés a medence négy sarkában - Leeresztő szeleppel - Kék-fehér szín (két gyártási sorozat keveredése miatt jelenleg a képeken látható mindkét szín variáció vegyesen érkezik) - Stabil, vastag PVC anyag Külön vásárolható kiegészítők a medencéhez: Méretpontos takarófólia nem készült hozzá, de ráköthető a Bestway kör alakú medencékhez készült 380 cm átmérőjű kör alakú védőtakaró, amely 3990 Ft-os áron rendelhető hozzá.

Általános információk: Tisztelt Érdeklődő! Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi.

Ingyenes szállítás 20. 000 Ft felett, és most minden átutalásos rendeléshez extra 150 Ft fizetési mód kedvezmény!

Storm

családi felfújható medence 229 x 229 x 66 cm en családi felfújható medence 229 x 229 x 66 cm punk

Elektromos pumpa kiegészítő: 4990 Ft, mechanikus pumpa: 1990 Ft. Ezeket a tartozékokat igény esetén a megrendelés megjegyzésébe be tudja írni, vagy utána e-mailben jelezni, és egy csomagban tudjuk a medencével küldeni, egyszeri szállítási díjjal. ________________________________________________________________________________________ Garancia: 14 napos csere vagy visszavásárlás Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!

Nyitóoldal Kert & szabadidő Szabadidő & szórakozás Úszómedencék Fürdés, szórakozás Hasonló termékek Cikkszám 4231718 Felfújható családi medence. Külső mérete: 229 cm x 229 cm x 66 cm Belső mérete: 178 cm X 178 cm X 66 cm. Kapacitása: 990 l. Két légkamrás. A csomag javítófoltot tartalmaz. Két italtartóval van felszerelve. Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek A termékek megadott ára és elérhetősége az "Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

családi felfújható medence 229 x 229 x 66 cm 5
Thu, 25 Nov 2021 04:46:43 +0000
diamant-volt-20