40 Év Feletti Félhosszú Frizurák

Whirlpool 6 Érzék Mosogatógép Hibakódok — Whirlpool Mosogatógép F6 Hibakód - Háztartási Gép Szerviz

Ez az egyik érzékelő hibás működését jelenti. A problémát az érzékelők szakaszos ellenőrzése, a hiba észlelése és cseréje oldja meg. F1 kód. Valószínűleg a hőmérséklet-érzékelő meghibásodását jelzi. Ha ez az érzékelő hibás értékeket továbbít a vezérlőmodulhoz, akkor a mosogatógép belsejében a hőmérséklet ugrik. A rendszer úgy dönt, hogy leállítja a műveletet, és hibát jelez. A problémát a hőmérséklet-érzékelő ellenőrzésével és cseréjével oldja meg. F2 kód. Azt jelenti, hogy egy mechanikus úszóérzékelőt aktiváltak, amely a Virpul mosogatógép edényében található. Lehet, hogy az érintkezők egyszerűen beragadnak, vagy valójában szivárgás. Mit tegyek? Nos, először is el kell távolítania a mosogatógép oldalfalát, és zseblámpával gondosan meg kell vizsgálnia a serpenyőt. Ha az edény száraz, akkor az érzékelőt csavarhúzóval mozgathatja úgy, hogy az érintkezők kinyíljanak és továbbra is működtessék a berendezést. F3 kód. Fűtés, termisztor vagy vezérlőmodul buszát jelzi. Ezeket a részleteket ellenőrzik, és ha szükséges, újakkal cserélik.

aranyhaj a sorozat 3 évad

Whirlpool mosogatógép hibakódok - Főoldal hacks 2021

  1. Utánfutóra kell e autópálya matrica 2019
  2. Mitől dúsul meg a haj
  3. Aranyhaj és a nagy gubanc teljes film magyarul video teljes
  4. Hazug csajok társasága 1 eva mendes
  5. Holtodiglan 2 teljes film magyarul videa - Megtalálja a bejelentkezéssel kapcsolatos összes információt
  6. Foghúzás után mennyi idő alatt gyógyul be az íny
  7. Jurassic world teljes film magyarul videa

Mint láthatja, a kód által jelzett működési hibák köre elég széles, és még mindig időt kell költenie egy adott bontás megtalálásához, majd kijavításához. Egy másik árnyalat. Bármely hibát, amelyről később beszélünk, a vezérlőmodul meghibásodása vagy egy banális rövid távú firmware hiba okozhatja. Kiderül, hogy ezt hozzáadhatjuk az E5 hiba standard értelmezéséhez. És ha ellenőrizzük a víz áramlását a gépbe, akkor a bemeneti szelepet, majd a szűrőket és tömlőket, hogy eltömődjenek, és kiderül, hogy minden rendben van, akkor ki kell választanunk a vezérlő modult. A varázslók azt tanácsolják, ha bármilyen rendszerhibát észlel, először néhány alkalommal indítsa újra a mosogatógépet teljes lekapcsolásával, hogy kiküszöbölje a rövid távú rendszerhibát, és csak ezután indítsa el a hibát. Tetszik vagy sem, a Virpul mosogatógép öndiagnosztikai rendszer-kódjai annyira egyszerűek. Még ha a kezedben is van az egyes kódok részletes dekódolása, nem garantálható, hogy ez a kód kifejezetten az Ön esetében 100% -os hibás működést eredményez.

Elakadhat üvegszemcsékkel, így volt egy kizárás. 2. Ellenőrizze és tisztítsa meg a kifolyócsövet. Húzza le a hajótestről és csöpögjön ki, majd öblítse le a csaptelep alatt. A szennyvizet speciális módon tisztítják. 3. A modul újratelepítése vagy javítása. F5 5 A sprinkler nem működik. 1. A sprinkler fúvókát kalapálták. A lengőkarral forgó motor nem működik. 1. Tisztítsa meg a fúvókákat a csaptelep alatt egy fogpiszkálóval. A motor diagnosztizálása és javítása. F6 6 A bunkerben nincs víz. 1. Eltömődés az alapozó rendszerben. A szintérzékelő működési zavarai. Mit tehet: 1. Ellenőrizze a vízellátást és az alapozó rendszert az eltömődéshez. Tisztítsa meg a tömlőt, a szűrőt és a töltőszelepet. 2. Vizsgálja meg a nyomáskapcsolót. Ha probléma merül fel, telepítsen új részt. F7 7 A nyomáskapcsoló helytelen működése. 1. Problémák a nyomáskapcsoló munkájával. A bemeneti szelep nem nyit. 3. A nyomáskapcsoló nem működik. A szívószelep és a nyomáskapcsoló diagnózisa. Alkatrészek cseréje. F8 8 A tartály vízszintje nem éri el a normát.

A legjobb, ha a vezérlőmodul cseréjét egy szakemberre bízza. F4 kód. Ha "kiugrott" egy ilyen hiba, akkor ellenőriznie kell, hogy a gép milyen gyorsan üríti ki a vizet. Indítsa újra a mosogatógépet, telepítse a programot, és hallgassa meg, hogy a gép milyen gyorsan húzza fel és üríti le a vizet. Ha egyáltalán nincs lefolyás, figyelnie kell a szivattyút, a leeresztő tömlőt (esetleg egy szifont a mosogató alatt), valamint az elektronikus modul buszát vagy firmware-jét. Ez utóbbi a legkevésbé valószínű, ezért összpontosítson a leeresztő szivattyúra és a tömlőre. Gyakran az eltömődések oka, de néha a szivattyút ki kell cserélni. F5 kód. A sprinklerrel kapcsolatos problémákat jelzi. Az esetek túlnyomó többségében ez a kellemetlen hiba akkor jelenik meg, amikor a fúvókák elindultak a permetezőn. Elegendő vékony, éles tárgyakkal, például cigány tűvel megtisztítani, és a hiba eltűnik. Egy másik esetben ez a kód akkor jelenik meg, amikor a motor leáll. Ebben az esetben annak diagnosztizálása és cseréje szükséges.

  1. Vízálló porálló ütésálló tok iphone 6 6s
  2. Krisztus szeretete egyház adó 1 us egyhaz ado 1 szazalek
Wed, 24 Nov 2021 23:13:18 +0000
winx-club-1-évad-4-rész